Individuele Begeleiding

Als mensen mij vragen: “Wat is jouw doel“? Dan weet ik absoluut zeker: met mensen werken!

Het pad van anderen lichter maken, maar ook: dragelijker, stabieler, zorgelozer, vrij van angsten, vrij van verslavingen, bewuster, veiliger, meer afgeschermd, gefocust……

Ik werk meer dan 20 jaar met mensen, eerst 14 jaar binnen een afkickcentra, dan reeds jaren als verslavingsdeskundige binnen een mobiel team van psychiatrische thuiszorg.

Ik ontmoet als voorzitter van het mooie Hedera Helix wondermooie mensen met een volle rugzak, maar ook geef ik reeds jaren cursus in groep. Steeds vaker kreeg ik de vraag om individueel begeleid te worden en zo dieper op thema’s in te gaan.

Ik heb de volgende coaching pakketten voor jouw samengesteld;

 

Individuele coaching op maat|
Bij een coaching is er een proces onderworpen om de persoon te helpen met evalueren van zijn leven op basis van al zijn of haar levensdomeinen. We trachten het potentieel in het leven van de cliënt te verhogen. In tegenstelling tot therapie is coaching een interactief proces tussen gelijken.

We starten steeds met een intake!
Deze gebeurt aan de hand van vragenlijsten die de cliënt vooraf heeft ingevuld en doorgemaild.

Daarna start het coaching traject in overleg.

De prijs per coaching (ook de intake) bedraagt € 40,00 per uur.

Ik werk hierin ook rond verslavingen- angsten- gebrek aan zelfvertrouwen – rouwproces.

 

Dag coaching individueel / koppel / gezin
Bij dit pakket starten we om 10:00u en eindigen we om 16:00u. De hele dag focus ik mij op jou / jullie en maken we een heerlijk proces door via oefeningen en inzichten. Op het einde van de dag ontvang jij tools waar jij thuis mee verder kan. De prijs bedraagt € 350,00 en deze is inclusief lunch.

 

Coaching in groep
Dit pakket gaat straks aangeboden worden via een nieuwe en heerlijke cursus. Aangezien een groep een sterk therapeutisch middel is, kijk ik hier enorm naar uit. Wordt jij graag samen met een vriendengroepje gecoacht? Neem dan contact met mij op voor een plan op maat!

 

Jij kan een afspraak maken voor een consultatie. Dit kan via mail: kelly.klimop@outlook.com telefonisch 0032476374518 of via het contactformulier op mijn site.

Mijn consultaties gaan door bij mij thuis in Bree, het juiste adres wordt bij een afspraak medegedeeld.

 

Als je de zon kan laten stralen voor een ander, dan zal je zelf ook steeds een straaltje ontvangen!