Biografie

Ik ben Kelly, woonachtig in het mooie Bree, ik voel me zeer gezegend met de mannen van mijn leven: Kurth en Lander en Boris de teckel.

Het werken met mensen is een rode draad in mijn leven. Ik werkte 14 jaar in een afkickcentrum, daarna 10 jaar binnen een mobiel team van psychiatrische thuiszorg. Momenteel bestuur ik met veel passie Hedera Helix vzw.

Het is door 24 jaar te werken met mensen, en hun goed te kunnen observeren dat ik kan zien dat ze vaak hun energie verliezen.
Leven met angsten – vaak in strijd gaan met je omgeving – beperkte overtuigingen over jezelf maken dat je rugzakje soms zwaar kan doorwegen. Ook zie je meer en meer mensen die erg hoog gevoelig zijn en dus vaak overprikkeld worden. Reden te meer om onze energie hoog te houden!

Ik volgde vele opleidingen rond persoonlijke groei en ontwikkeling, bewustwording, intuïtieve ontwikkeling, als ook de bijzondere teacher en coachtraining van Louise Hay. Ook behaalde ik mijn diploma Oplossingsgericht coachen. Deze waren een heerlijke verdieping bovenop mijn basisopleiding psychiatrische verpleegkunde. Maar nergens leerde ik zoveel als van de meest kwetsbare mens zelf! Je kan enkel met mensen op pad gaan als je zelf “de weg naar binnen durft te maken,“ pas dan kan je een spiegel vinden.

Woorden als bewustwording, zingeving, verantwoordelijkheid nemen over eigen leven blijven me inspireren.
Ik ben immens dankbaar dat ik met mensen op pad mag gaan om hen telkens een stukje meer bij zichzelf te brengen.

Keer je gezicht naar de zon, dan valt de schaduw achter je.