Heal Your Life weekend L. Hay

Deze prachtige 2 daagse workshop is een werkelijk geschenk aan jezelf! Iedereen zou de kans moeten krijgen om dit ooit te volgen! Voor mij persoonlijk is er een leven voor deze filosofie en na deze filosofie.

Tijdens dit weekend kijken we op een veilige manier naar jouw overtuigingen, maar ook naar welke jou niet meer dienen! Vb. Als jij als kind te horen kreeg dat je niet goed genoeg was en dit is nog steeds jouw denkwijze dan is het tijd om ermee aan de slag te gaan! We werken in groepen, maar: je moet niets in groep delen! Ik geef een inzicht oefening en daarna delen we per 2.

Je leert angst ombuigen naar vertrouwen, in jezelf geloven, ….

Op zaterdag kijken we naar het verleden en naar wat jou niet meer dient! Op zondag gaan we kijken naar wat je wel wil voor de toekomst op vlak van al jouw levensdomeinen: we leren deze focus te leggen en niet meer terug keren!

Via de affirmatietheorie leren we ons focussen op datgene wat we willen in ons leven!

Louise Hay is een autoriteit op vlak van persoonlijke groei, zelfinzicht, heling, affirmaties en is bestemd voor iedereen die zijn kwaliteit van leven wil verbeteren op welk vlak dan ook.

Persoonlijk is voor mij met dit weekend een deur opengegaan naar alles wat mooi is, iedereen die mij kent kan dit bevestigen 😉

Het enige wat je nodig hebt is je bereidheid!

De normale prijs bedraagt 275 euro. Dit is inclusief cursusmateriaal, alle workshops, water en versnaperingen. Werkelijk een prachtige ervaring die je mag zien als een cadeau aan jezelf!

Ik geef jou een korting van 50 euro, dus komt het neer op 225 euro.

Datums:
4 + 5 mei 2024 (er is nog plek)
15 + 16 juni 2024 nog meerdere plaatsen

There is so much love inside of you that you could heal the entire planet, but just for now let us this love to heal you. L. Hay