Heal Your Life weekend L. Hay

Deze prachtige 2 daagse workshop verhoogt enorm je potentieel en is ideaal om aan jezelf te werken op weg naar persoonlijke groei.

Louise Hay is een autoriteit op vlak van persoonlijke groei, zelfinzicht, heling, affirmaties en is bestemd voor iedereen die zijn kwaliteit van leven wil verbeteren op welk vlak dan ook.

Je krijgt veel praktische tips en tools aangereikt nadat je bewust bent geworden van gedachten die jou beperken. Dit is een immense vooruitgang voor jou, maar ook je gezin kan hiervan meegenieten. Louise Hay is de grondlegster van de affirmaties. In dit weekend ga je coachen en gecoacht worden op een veilige en liefdevolle manier. Je moet niets in groep delen, ik hou het volkomen veilig!

Persoonlijk is voor mij met dit weekend een deur open gegaan naar alles wat mooi is, iedereen die mij kent kan dit bevestigen.

Het enige wat je nodig hebt is je bereidheid!

 

De normale prijs bedraagt 275 euro, inclusief cursusmateriaal, workshops, water, versnaperingen. Oud cursisten betalen € 225,00.

Werkelijk een prachtige ervaring die je mag zien als een cadeau aan jezelf! Het cursusgeld wordt pas de eerste les afgerekend

 

Datums:

  • 4 & 5 mei 2024

There is so much love inside of you that you could heal the entire planet, but just for now let us this love to heal you. L. Hay