Coaching

Als mensen mij vragen: “Wat is jouw doel“? Dan weet ik absoluut zeker: werken met mensen.

Ik vind het heerlijk om mensen stappen te zien zetten, hen te coachen van punt A naar punt B. Er bestaan heel wat coaches, en nog meer vormen. Ik volgde mijn coachopleidingen binnen de prachtige filosofie van Louise Hay, maar behaalde ook mijn diploma binnen de opleiding Oplossingsgericht coachen van Chris Vandamme. Beiden erg waardevolle opleidingen!

Voor mij is coachen het scheppen van omstandigheden en voorwaarden waardoor de ander het beste in zichzelf naar boven kan halen en zijn / haar volledig potentieel kan ontwikkelen zodanig dat de ander in staat is om zijn / haar eigen koers te bepalen.

Ik heb de volgende coaching pakketten voor jouw samengesteld;

Individuele coaching op maat
Bij een coaching is er een proces onderworpen om de persoon te helpen met evalueren van zijn leven op basis van al zijn of haar levensdomeinen. We trachten het potentieel in het leven van de cliënt te verhogen. In tegenstelling tot therapie is coaching een interactief proces tussen gelijken.

We starten steeds met een intake!
Deze gebeurt aan de hand van vragenlijsten die de cliënt vooraf heeft ingevuld en doorgemaild.

Daarna start het coaching traject in overleg. Ik heb ervaring in verschillende thema’s: algemene life coaching. Ik heb expertise in het werken met verslavingsproblematieken, angsten, laag zelfbeeld, rouw, maar zeker ook wanneer jij je leven graag een andere richting wil geven op welk vlak dan ook.

De prijs per coaching (ook de intake) bedraagt € 45,00 per uur.

 

Dag coaching individueel / koppel / gezin
Bij dit pakket starten we om 10:00u en eindigen we om 16:00u. De hele dag focus ik mij op jou / jullie en maken we een heerlijk proces door via oefeningen en inzichten. Op het einde van de dag ontvang jij tools waar jij thuis mee verder kan. De prijs bedraagt € 375,00 en deze is inclusief lunch.

 

Coaching van jouw organisatie of team
Reeds jaren vind ik het fascinerend om met groepen te werken en te bekijken welke dynamieken er zijn. Een goede werkrelatie is de motor van verandering! Ik werk vanuit een oplossingsgericht denkkader waarbij ik mij focus op de doelstellingen van de organisatie of het team.

Het liefst werk ik hier met organisaties binnen zorg en welzijn.

We spreken samen een prijs af afhankelijk van wat er nodig is.

 

Jij kan een afspraak maken voor een consultatie. Dit kan via mail: kelly.klimop@outlook.com telefonisch 0032.476.37.45.18 of via het contactformulier op mijn site.

Mijn consultaties gaan door bij mij thuis in Bree, het juiste adres wordt bij een afspraak medegedeeld.

 

Als je de zon kan laten stralen voor een ander, dan zal je zelf ook steeds een straaltje ontvangen!