Tienerworkshop Heal Your Life Weekend

Ik ben ontzettend verheugd om deze “Sta in je kracht Tienerworkshop” aan te bieden!

Wat heerlijk om ook tieners deze wondermooie filosofie bij te brengen opdat zij hun leven kunnen verrijken, zich veel beter in hun vel gaan voelen, maar ook hen leren het leven te creëren dat zij willen!

Ik geef deze tweedaagse samen met mijn prachtige man Kurth. Hij geeft reeds 30 jaar les maar heeft ook de opleiding Auti-coach achter de kiezen. We hebben dan ook een ontzettend groot hart voor bijzondere kinderen.

Deze tweedaagse workshop gaat door tijden de grote vakantie. Start op woensdag 10 juli 2024 van 10:00u tot 17:00u en op donderdag 11 juli 2024 van 10:00u tot 17:00u.

De prijs bedraagt € 150,00 en omvat heerlijke tools en inzichten voor je tiener, een overdosis positiviteit en inzichten die leiden naar meer zelfliefde en acceptatie, versnaperingen, water, en een script.

Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar.

“Het beste dat we voor onze kinderen kunnen doen is te leren om van onszelf te houden. Kinderen leren altijd door middel van het voorbeeld dat wij ze geven. Wij hebben dan een beter leven en zij daardoor ook.“ Louise Hay